Het Team


Robert Huisman
Managing Director/CEO
Oprichter Tehacon B.V. &
Tehacon Medical

 
Als civiel ingenieur heb ik vele mooie en interessante projecten mogen doen.
Mijn adagio is om altijd dingen te blijven doen die leuk zijn. Daardoor ben ik veel in de gezondheidszorg bezig geweest. Heb ik -o.a. als auditor en adviseur- veel gewerkt aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Sinds 2018 heb ik veel aandacht besteed aan informatiebeveiliging en persons-/patiëntgegevens, denk aan de invoering van de AVG. Zowel bij ziekenhuizen, klinieken als medische praktijken meegedacht over- en geholpen met het verbeteren van de bedrijfsvoering.
Begin 2019 zijn we de uitdaging aangegaan om Nederland te gaan voorzien van goede en betaalbare medische apparatuur en gebruiksmiddelen. Ook hier zo efficiënt mogelijk. 
     


Nora Flipphi-Gouw
Officemanagement / CFO

  Mijn ervaring en kennis heb ik in de praktijk opgedaan door zelf te onderzoeken en open te staan voor advies. Inmiddels al een aantal decennia in het vak en voel me daarin als een vis in het water. Als gedreven Officemanager/CFO haal ik veel voldoening uit mijn werk. Er te kunnen zijn voor klanten, relaties en collega's. Ik richt me vooral op Tehacon B.V. en handelsonderneming Tehacon Medical om deze op de Nederlandse en Europese kaart te zetten. Een mooie uitdaging.
     

Perla María Pérez Osorio
Marketing Manager Social Media

 

¡Hola, a todos!

Ik ben Perla, Mexicaanse van geboorte, en een reiziger in hart en nieren. Dat laatste bracht me ertoe om aan de andere kant van de wereld, in Nederland, te gaan werken.

Al op zeer jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in talen en culturen. Mijn eerste stappen in de ontdekking hiervan gingen gepaard met mijn eerste woordjes Engels en Italiaans. Die ervaring heeft me ertoe gebracht andere landen te bezoeken en er te wonen, zowel in Amerika als in Europa.

Toen ik 16 was, had ik een helder beeld wat ik wilde doen: reizen, andere culturen leren kennen en zaken doen. Dit alles kwam niet onverwachts aangezien mijn ouders echte ondernemers zijn. In 2021 heb ik mijn Bachelor in International Business behaald aan de Tecnológico de Monterrey in Mexico City.

Mijn interesse voor Internationale en Digitale Marketing is ontstaan ​​door Social Media wat mij altijd heeft gefascineerd door het mondiale gebruik ervan. Social media vergemakkelijkt niet alleen de communicatie, maar helpt ons ook om op de hoogte te blijven van wereldwijde gebeurtenissen.

Werken bij Tehacon B.V. / Tehacon Medical heeft me in staat gesteld om mijn vaardigheden te ontwikkelen, om nieuwe kennis op te doen, mensen met verschillende perspectieven te ontmoeten, en te werken in een omgeving die zoekt naar innovatieve oplossingen.

     

Marvin Heins
Shycocan specialist

 

Ik ben geboren en getogen in Wassenaar en ik kom uit een sportief gezin. Ik heb een positieve mindset en hou van uitdagingen. Ik heb een culinaire opleiding genoten waardoor ik altijd erg gefascineerd ben geweest door de relatie tussen voeding en gezondheid. Mede hierdoor ben ik vervolgens begonnen met de opleiding "Food Commerce & Technology" in Delft en in 2019 ben ik afgestudeerd aan deze opleiding.
In aansluiting hierop zie ik dan ook een logische overgang richting de gezondheidssector waaraan Uwin een bijdrage kan leveren. Ik vind het een mooie uitdaging om onderdeel te mogen zijn van het team bij Uwin en werkzaam te mogen zijn bij dit bedrijf. Mijn interesses naast sporten zijn het ontdekken en bestuderen van talen en culturen en door te reizen deze culturen verder te ontdekken. Dit is iets wat mij altijd heeft verwonderd en als mens absoluut mijn leven heeft verreikt.

Na 18 maanden heb ik Uwin verlaten voor een baan in de voedselbrache die nog beter aansluit op mijn opleiding en in de richting waarin ik mijn loopbaan verder wil ontwikkelen.
Mijn opgedane kennis en ervaring wil ik graag blijven delen met mijn (oud)collega's en zal hen met raad en daad terzijde staan als ze mijn hulp inroepen, ook nu de bedrijfsactiviteiten zijn overgegaan naar Tehacon Medical.