Corona canon

Het corona canon virus desinfectie systeem is ontwikkeld door de Organization de Scalene.

De “Organization de Scalene”  is een stichting onder voorzitterschap van dr. Rajah Vijay Kumar. De stichting houdt zich bezig met onderzoek en ontwikkeling van geavanceerde medische technologie. De stichting omvat het Scalene Centre for Advanced Research and Development (S-CARD) en Scalene Cybernetics Ltd.. De organisatie is in 1993 opgericht in het Indiase Bangalore. Er werken ruim 180 mensen, waaronder microbiologen, biochemici, ingenieurs, artsen en softwareontwikkelaars.

Het corona canon virus desinfectie systeem is antiviraal tegen verschillende virussen, waaronder het besmettelijke SARS-CoV-2.

Hoe werkt het?

Het corona canon virus desinfectiesysteem verdeelt fotonen (lichtdeeltjes) in de atmosfeer die de besmettelijke eigenschappen van de virale deeltjes aantasten van virussen waaronder SARS-CoV-2. Op deze wijze helpt het corona canon systeem deze besmettelijke virussen onschadelijk te maken. Zodoende draagt het bij aan het reduceren van het risico op besmetting.
Lees ook onze brochure: "Bewezen bescherming tegen coronavirus in binnenruimtes." Download hem hier.

Is het veilig?

Het gebruikt geen chemicaliën, noch produceert het ozon of ioniseert het de lucht om reactieve zuurstofsoorten, stikstofoxiden of andere schadelijke verbindingen te produceren. Het apparaat is veilig voor mensen en kan in alle binnenruimtes, groot en klein, worden ingezet.

Voor overige vragen, zie de Corona Canon presentatie.